A M.E.N.T.O.N cégcsoport alappillérei

Miben vagyunk mások, mint a piac többi szereplője?

Cégünk, a M.E.N.T.O.N Jobs Kft teljes körű HR megoldásokat kínál, a piac minden szereplőjének. Nem csak akkor állunk rendelkezésre, amikor épp munkaerőhiány van, hanem akkor is, amikor a megnövekedett adminisztrációs problémák miatt lelassultak a folyamatok.

Partnereink azért kedvelnek minket, mert egy olyan fiatalos dinamikát és helyzethez illő rugalmasságot viszünk az együttműködésbe, ami nélkül nem működhetne a piacunk. Nem kifogásokat keresünk, és kibúvókat, hanem megoldásokat kínálunk, mindezt úgy, hogy egy profi csapattal dolgozunk. Egyedi, teljesen személyre szabott céges hozzáállásunk miatt, méltán harcoltuk ki magunknak, a „kézműves szolgáltató” címet!

Legyen az munkaerő-kölcsönzés, munkaerő-közvetítés, diák, felnőtt vagy épp nyugdíjas munkaerő, mi odatesszük magunkat, és kihozzuk a projektből a maximumot.

Mire számíthat, ha minket választ?

  • 100%-ig korrekt, őszinte kommunikációra.
  • Kimagasló szakmai segítségnyújtásra, ha bármilyen kérdése merülne fel.
  • Megbízható partnerkörre, akikkel öröm együtt dolgozni.
  • Változatos munkalehetőségre, sok esetben szállás lehetőséggel.
  • Országos ügyfélkörrel rendelkezünk, így bárhol segítségére lehetünk.

Miért jó a munkaerő-kölcsönzés?

Munkaerő-kölcsönzés

Gyors piaci reagálás, azonnali munkaerő lehetőség, és időmegtakarítás. Ezek a munka-kölcsönzés legfontosabb ismérvei. A legtöbb idő az interjúztatással, és a hirdetések kezelésével megy el, ráadásul egy profi HR szakembernek rengeteg más feladata is akad egy munkanapon, mint csak a jelöltekkel történő kapcsolatfelvétel.

A Menton Jobs kölcsönzési szolgáltatása alkalmazkodott a piac rugalmatlanságához, és egy olyan szolgáltatási csomagot dolgoztunk ki, amivel profin, és gyorsan tudjuk kiszolgálni a partnereinket.

Szeretnénk segíteni Önnek is!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy minél hamarabb megoldjuk a munkaerő kérdését!

Munkaerő-közvetítés

A profi szakember megkeresése időigényes, és nagyon hosszúra el tud nyúlni a folyamat. Tapasztalatból tudjuk, hogy rengeteg jelölt átnézése, interjúztatása után jut el az ember a végső, ideális emberhez, viszont itt is fennáll annak az esélye, hogy nem érkezik meg az interjúra.  Több éves tapasztalatunk alapján komoly szaktudást halmoztunk fel a toborzási hatékonyságunk növelésére, és visszajelzések alapján tudjuk, hogy drasztikus különbségek vannak a piaci, és az általunk alkalmazott módszerek között.

A Menton Jobs munkaerő-közvetítési szolgáltatása komoly garanciákat biztosít, így Önnek addig nem kerül pénzbe a szolgáltatás, amíg a dolgozót munkába nem állította.

Szeretnénk segíteni Önnek is!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy minél hamarabb tudjunk segíteni, és megoldani a munkaerő kérdését!

Miért jó a munkaerő-közvetítés?

Miért jó nyugdíjas munkaerőt alkalmazni?

Nyugdíjas foglalkoztatás

Vannak olyan feladatkörök, amikre nem, vagy csak kevés jó szakembert lehet találni az aktív korúak között. Ha nyugdíjas munkaerőről van szó, a következő kifejezések jutnak az eszünkbe: megbízhatóság, szaktudás, lojális hozzáállás, kimagasló türelem. Teljes és részmunkaidőben is nagyon sok nyugalmazott személy szeretne munkát vállalni, és tenni a cégekért egy biztos alapokon álló jövő reményében.

A Menton Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet segítséget nyújt abban, hogy közelebb hozza egymáshoz a munkaadókat és a nyugdíj mellet dolgozni kívánókat, ezáltal olyan feladatok kerülnek ellátásra, amiket eddig, kellő szakmai tapasztalat hiányában, nem sikerült maradéktalanul megoldani.

Szeretnénk segíteni Önnek is!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy minél hamarabb megoldjuk a munkaerő kérdését!

Diák foglalkoztatás

A diákfoglalkoztatás a tanulóknak tapasztalatszerzést, a munkaadóknak dinamikus, jól formálható munkaerőt jelent. A fiatalos mentalitás, az eszközök gyors és profi kezelése nagy segítséget jelenthet egy szervezet életében. Legyen az projekt jellegű munka, fizikai vagy épp szellemi munkavégzés, a fiatalok fejlődési vágya, és rátermettsége sokkal hozzájárulhat a cégük jövőjéhez. Partnereinknek lehetősége nyílik, már a tanulók diákévei alatt, a tehetségek mentorálására, leigazolására (utánpótlás biztosítása). Segítséget, szakértői támogatást tudunk biztosítani saját gyakornoki program beindításában is. Nagyon sok esetben a diák kollégából lesz a későbbi leglojálisabb szakember a cégnél, így nem csak átmeneti megoldásként szabad a fiatalokra tekinteni, hanem a jövőkép tervezésénél is érdemes velük számolni.

Az UNI Smart Iskolaszövetkezet a Menton cégcsoport szerves részeként segítséget nyújt Önöknek diák munkaerő közvetítésben!

Szeretnénk segíteni Önnek is!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy minél hamarabb tudjunk segíteni, és megoldani a munkaerő kérdését!

Miért jó a diák foglalkoztatás?

Miért jó ukrán munkaerőt alkalmazni?

Ukrán munkaerő-kölcsönzés

A mai felgyorsult munkaerőpiaci helyzetben nagyon nehéz gyorsan reagálni. Sokszor hirtelen kell sok ember, vagy épp nincs megfelelő szakember csak irreális fizetésekért. Az egész világot sújtó vírushelyzet után sem várható, hogy varázsütésre megoldódik ez a helyzet. Az ukrán munkaerőpiacon, cégcsoportunk komoly kapcsolatokkal rendelkezik, és rengeteg helyen elismernek minket, mint megbízható, jól fizető cég.

A Menton Jobs segítségével akár hirtelen, nagy létszámú munkaerőt is igénybe tud venni!

Szeretnénk segíteni Önnek is!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy minél hamarabb megoldjuk a munkaerő kérdését!

Jelölt átvilágítás avagy "CV Screening"

A legtöbb partnerünk visszajelzése alapján: nincs idő hirdetni, túl költséges, és a jelölteknek történő visszajelzések megírása sokkal továbbtart, mint a tényleges szakember felvétele. A „CV Screening” szolgáltatásunk erre ad megoldás.  Több, mint 40 portál felületén tudjuk megjelentetni a hirdetést, és csoportosítani a bejövő jelentkezők anyagát. Leszűrjük, kiválogatjuk, adott esetben megcsináljuk az első körös kiválasztást a megbízóinknak, ezzel segítve a mihamarabbi felvételt. Egyszerű, és átlátható szolgáltatás, profi toborzás keretein belül.

A Menton Jobs a CV Screening szolgáltatást teljesen cégre szabva adja, így bármilyen területen is szeretné igénybe venni segítségünket, egyedi ajánlatot adunk rá!

Szeretnénk segíteni Önnek is!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy minél hamarabb tudjunk segíteni, és megoldani a munkaerő kérdését!

Miért jó a CV Screening?

Miért érdemes a Menton cégcsoportot választani?

Gyorsak, és precízek vagyunk!

A legtöbb szolgáltató hetekig váratja a partnereit, és az idő múlásával a megfelelő szakember hiánya, vagy a munkaerő kiesése komoly mínuszokat termel. Mi, az árajánlat beérkezése utáni 24 órán belül reagálunk, és a lehető leggyorsabb módon elkezdjük az együttműködés alapjait felépíteni!

Egyenrangúságot biztosítunk!

Tudjuk, hogy minden cég életében fontos a cash-flow. Az első perctől kezdve transzparens módon kommunikálunk az anyagiakról, ennek eredménye képen nincs alá-fölé rendeltség, senki sem függ a másik féltől. Egy cél van csak: a legideálisabb munkaerő szolgáltatást adni, és kapni. Erre törekszünk!

Profi csapatot adunk!

A Menton cégcsoport egyik legnagyobb előnye a csapatában rejlik. Nagyon különböző tapasztalatú, és korú munkatárssal dolgozunk (a diáktól, a nyugdíjasig), ebből kifolyólag rengeteg nézet és szakmai tudás vegyül cégen belül. Ezt a tudást, és szakmaiságot örökítjük tovább  minden partner felé!

Határokon túli segítség!

Nem csak magyar, hanem 3. országbeli (ukrán) dolgozókkal is rendelkezésre tudunk állni. Csapatunkban külön ukrán-magyar nyelvű toborzókkal dolgozunk, akik hihetetlen tapasztalatokkal, és kapcsolati hálóval rendelkeznek az ukrán piacokon. Az ukrán munkaerővel gyorsan tudunk nagy létszámot is biztosítani!

Kérjen árajánlatot, és oldjuk meg közösen a munkaerővel kapcsolatos feladatokat!

Amennyiben azonnali ajánlatra, és információra van szüksége...

Keresse fel bizalommal az Önhöz legközelebb elhelyezkedő kirendeltségünk vezetőit, akik kimagasló szakmai tudásukkal állnak rendelkezésére!

Kirendeltségvezetőink elérhetőségei

Mosonmagyaróvár

Barti Péter

Budapest

*változás alatt*

Győr

Takács Norbert

Veszprém

Szabó Dániel

Tatabánya

Takács Norbert

Referenciáink