A M.E.N.T.O.N cégcsoport alappillérei

Miben vagyunk mások, mint a piac többi szereplője?

Cégünk, a M.E.N.T.O.N Jobs Kft teljes körű HR megoldásokat kínál, a piac minden szereplőjének. Nem csak akkor állunk rendelkezésre, amikor épp munkaerőhiány van, hanem akkor is, amikor a megnövekedett adminisztrációs problémák miatt lelassultak a folyamatok.

Partnereink azért kedvelnek minket, mert egy olyan fiatalos dinamikát és helyzethez illő rugalmasságot viszünk az együttműködésbe, ami nélkül nem működhetne a piacunk. Nem kifogásokat keresünk, és kibúvókat, hanem megoldásokat kínálunk, mindezt úgy, hogy egy profi csapattal dolgozunk. Egyedi, teljesen személyre szabott céges hozzáállásunk miatt, méltán harcoltuk ki magunknak, a “kézműves szolgáltató” címet!

Legyen az munkaerő-kölcsönzés, munkaerő-közvetítés, diák, felnőtt vagy épp nyugdíjas munkaerő, mi oda tesszük magunkat, és kihozzuk a projektből a maximumot.

Miért jó a munkaerő-kölcsönzés?

 • a kölcsönzési díj nem munkabér, így költségként elszámolható
 • időszakos megoldásként is tökéletes, ha hirtelen megnövekedett a forgalom
 • sokkal gyorsabban biztosítjuk a munkaerőt, mintha hirtelen hirdetéseket adna fel
 • ha nincs lehetősége szállás biztosítására, toborozni vidékről, megoldjuk Ön helyett
 • minden adminisztrációt mi végzünk el, jelentős időt és energiát spórolva Önöknek

Munkaerő-kölcsönzés

Gyors piaci reagálás, azonnali munkaerő lehetőség, és időmegtakarítás. Ezek a munka-kölcsönzés legfontosabb ismérvei. A legtöbb idő az interjúztatással, és a hirdetések kezelésével megy el, ráadásul egy profi HR szakembernek rengeteg más feladata is akad egy munkanapon, mint csak a jelöltekkel történő kapcsolatfelvétel.

A Menton Jobs kölcsönzési szolgáltatása alkalmazkodott a piac rugalmatlanságához, és egy olyan szolgáltatási csomagot dolgoztunk ki, amivel profin, és gyorsan tudjuk kiszolgálni a partnereinket.

Szeretnénk segíteni Önnek is!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy minél hamarabb megoldjuk a munkaerő kérdését!

Munkaerő-közvetítés

A profi szakember megkeresése időigényes, és nagyon hosszúra el tud nyúlni a folyamat. Tapasztalatból tudjuk, hogy rengeteg jelölt átnézése, interjúztatása után jut el az ember a végső, ideális emberhez, viszont itt is fennáll annak az esélye, hogy nem érkezik meg az interjúra.  Több éves tapasztalatunk alapján komoly szaktudást halmoztunk fel a toborzási hatékonyságunk növelésére, és visszajelzések alapján tudjuk, hogy drasztikus különbségek vannak a piaci, és az általunk alkalmazott módszerek között.

A Menton Jobs munkaerő-közvetítési szolgáltatása komoly garanciákat biztosít, így Önnek addig nem kerül pénzbe a szolgáltatás, amíg a dolgozót munkába nem állította.

Szeretnénk segíteni Önnek is!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy minél hamarabb tudjunk segíteni, és megoldani a munkaerő kérdését!

Miért jó a munkaerő-közvetítés?

 • minden munkavállalóra garanciát nyújtunk (1-3 vagy akár 6 hónapot)
 • kimagasló beválási arány: a toborzott munkavállalóink 93%-a hosszútávon marad
 • több mint 40 fizetett felületen vagyunk jelen, ami költségmegtakarítást jelent Önnek
 • az első 5 napot díjmentesen adjuk, így van ideje eldönteni alkalmas-e a dolgozó
 • levesszük a terhet a vállásról, elő-interjúztatunk mindenkit, hogy Önnek csak azokkal a munkavállalókkal kelljen beszélnie, akik szakmailag megfelelőek

Miért jó nyugdíjas munkaerőt alkalmazni?

 • a tapasztalt munkavállalók jól beilleszkednek a napi rutin feladatokba
 • költséghatékony foglalkoztatási forma, sokkal kedvezőbb feltételekkel
 • lojális, szavahihető dolgozót kaphat a cég, nem kell tartani a "hirtelen" eltűnésektől
 • csak a teljesített órák után számolunk el, a szabadság nem jelent többlet kiadást
 • rugalmas munkaidőbeosztás alkalmazható, teljes-vagy részmunkaidőben

Nyugdíjas foglalkoztatás

Vannak olyan feladatkörök, amikre nem, vagy csak kevés jó szakembert lehet találni az aktív korúak között. Ha nyugdíjas munkaerőről van szó, a következő szavak juthatnak eszünkbe: megbízható munkaerő, lojális hozzáállás, kimagasló türelem. Főállásban, és részmunkaidőben is rengeteg nyugalmazott ember szeretne dolgozni, és tenni a cégekért egy jobb megélhetés reményében.

A Menton Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet abban segít a munkaadóknak és a munkavállalóknak, hogy olyan feladatok kerüljenek megoldásra, amiket eddig nem, vagy csak felületesen tudtak megoldani más szakemberek.

Szeretnénk segíteni Önnek is!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy minél hamarabb megoldjuk a munkaerő kérdését!

Diák foglalkoztatás

A diákfoglalkoztatás a tanulóknak tapasztalatszerzést, a munkaadónak dinamikus, jól formálható munkaerőt jelent. A fiatalos mentalitás, az eszközök gyors és profi kezelése nagy segítséget jelenthet egy szervezet életében. Legyen az projekt jellegű munka, fizikai vagy épp szellemi munkavégzés, a fiatalok fejlődési vágya, és rátermettsége sokkal hozzájárulhat a cégük jövőjéhez. Nagyon sok esetben a diák munkaerőből lesz a későbbi leglojálisabb szakember a cégnél, így nem csak átmeneti megoldásként szabad rájuk tekinteni, hanem a jövőkép felépítésében is segítséget nyújthatnak.

Az UNI Smart diákszövetkezet a Menton cégcsoport szerves részeként segítséget nyújt Önöknek diák munkaerő-kölcsönzésében!

Szeretnénk segíteni Önnek is!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy minél hamarabb tudjunk segíteni, és megoldani a munkaerő kérdését!

Miért jó a diák foglalkoztatás?

 • nagyon gazdaságos foglalkoztatási forma
 • mobil munkaerő, mely nagyon gyorsan és könnyen alkalmazható
 • a jövő dolgozóinak kinevelését a diák munkatársakkal is megkezdheti
 • legyen az átmeneti , vagy hosszútávú munka, a diák foglalkoztatás megoldás
 • Önöknek egyetlen jelentléti íven kívül, nincs más adminisztrációs teendőjük

Miért jó ukrán munkaerőt alkalmazni?

 • minden papírmunkát, utaztatást, engedélyek ügyintézését mi vállaljuk
 • az ukrán dolgozók, tényleg dolgozni jönnek és pénzt keresni, így mindent megteszenk annak érdekében, hogy elégedett legyen velük a cég, ahol dolgoznak
 • különböző adózási kedvezmények vehetők igénybe utánuk
 • teljeskörű fordítási szolgáltatásunk segítségével gördölékeny a betanulás is
 • hirtelen fellépő, nagy létszámot igénylő projektek esetén is gyors megoldás

Ukrán munkaerő-kölcsönzés

A mai felgyorsult munkaerőpiaci helyzetben nagyon nehéz gyorsan reagálni. Sokszor hirtelen kell sok ember, vagy épp nincs megfelelő szakember csak irreális fizetésekért. Az egész világot sújtó vírushelyzet után sem várható, hogy varázsütésre megoldódik ez a helyzet. Az ukrán munkaerőpiacon, cégcsoportunk komoly kapcsolatokkal rendelkezik, és rengeteg helyen elismernek minket, mint megbízható, jól fizető cég.

A Menton Jobs segítségével akár hirtelen, nagy létszámú munkaerőt is igénybe tud venni!

Szeretnénk segíteni Önnek is!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy minél hamarabb megoldjuk a munkaerő kérdését!

Jelölt átvilágítás avagy "CV Screening"

A legtöbb partnerünk visszajelzése alapján: nincs idő hirdetni, túl költséges, és a jelölteknek történő visszajelzések megírása sokkal továbbtart, mint a tényleges szakember felvétele. A “CV Screening” szolgáltatásunk erre ad megoldás.  Több, mint 40 portál felületén tudjuk megjelentetni a hirdetést, és csoportosítani a bejövő jelentkezők anyagát. Leszűrjük, kiválogatjuk, adott esetben megcsináljuk az első körös kiválasztást a megbízóinknak, ezzel segítve a mihamarabbi felvételt. Egyszerű, és átlátható szolgáltatás, profi toborzás keretein belül.

A Menton Jobs a CV Screening szolgáltatást teljesen cégre szabva adja, így bármilyen területen is szeretné igénybe venni segítségünket, egyedi ajánlatot adunk rá!

Szeretnénk segíteni Önnek is!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy minél hamarabb tudjunk segíteni, és megoldani a munkaerő kérdését!

Miért jó a CV Screening?

 • megspóroljuk a hirdetés megírására, feladására eltöltött időt és energiát
 • olyan portálokkal vagyunk szerződve, ahol jelentős kedvezményeket tudunk igénybe venni, így Önök pénzt tudnak megtakarítani általunk
 • megkeressük, előszűrjük és rendelkezésre bocsájtjuk a legjobb jelöltek anyagait
 • minden jelölt anyagát GDPR kompatibils módon kezeljük, és adjuk át
 • több csomag közül is választhatnak, annak függvényében mire van szükségük

Miért érdemes a Menton cégcsoportot választani?

Gyorsak, és precízek vagyunk!

A legtöbb szolgáltató hetekig váratja a partnereit, és az idő múlásával a megfelelő szakember hiánya, vagy a munkaerő kiesése komoly mínuszokat termel. Mi, az árajánlat beérkezése utáni 24 órán belül reagálunk, és a lehető leggyorsabb módon elkezdjük az együttműködés alapjait felépíteni!

Egyenrangúságot biztosítunk!

Tudjuk, hogy minden cég életében fontos a cash-flow. Az első perctől kezdve transzparens módon kommunikálunk az anyagiakról, ennek eredménye képen nincs alá-fölé rendeltség, senki sem függ a másik féltől. Egy cél van csak: a legideálisabb munkaerő szolgáltatást adni, és kapni. Erre törekszünk!

Profi csapatot adunk!

A Menton cégcsoport egyik legnagyobb előnye a csapatában rejlik. Nagyon különböző tapasztalatú, és korú munkatárssal dolgozunk (a diáktól, a nyugdíjasig), ebből kifolyólag rengeteg nézet és szakmai tudás vegyül cégen belül. Ezt a tudást, és szakmaiságot örökítjük tovább  minden partner felé!

Határokon túli segítség!

Nem csak magyar, hanem 3. országbeli (ukrán) dolgozókkal is rendelkezésre tudunk állni. Csapatunkban külön ukrán-magyar nyelvű toborzókkal dolgozunk, akik hihetetlen tapasztalatokkal, és kapcsolati hálóval rendelkeznek az ukrán piacokon. Az ukrán munkaerővel gyorsan tudunk nagy létszámot is biztosítani!

Kérjen árajánlatot, és oldjuk meg közösen a munkaerővel kapcsolatos feladatokat!

Amennyiben azonnali ajánlatra, és információra van szüksége...

Keresse fel bizalommal az Önhöz legközelebb elhelyezkedő kirendeltségünk vezetőit, akik kimagasló szakmai tudásukkal állnak rendelkezésére!

Kirendeltségvezetőink elérhetőségei

Mosonmagyaróvár

Horváth Tamás

Budapest

Hajdú Lajos

Győr

Kovács Ádám

Referenciáink